پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

انفجار شیء نورانی در مرز سمنان و خراسان شمالی +فیلم

جزئیات تازه از انفجار یک شیء نورانی در آسمان مناطق بین استان‌های سمنان و خراسان شمالی حاکی از آن است که علی‌رغم برخی شایعات وجود شهاب‌سنگ هنوز به قطعیت نرسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، شب گذشته بود که بر اساس گزارش‌ها، اهالی روستا‌های بین استان سمنان و استان خراسان شمالی، پس از دیدن یک شیء نورانی در آسمان، صدای انفجار مهیبی را شنیدند.

 

فرمانده سپاه شهرستان میامی با تأیید مشاهده و انفجار این شیء نورانی در این منطقه گفت: تحقیقات درباره شیء نورانی ایجادشده در شب گذشته ادامه دارد.

 

ابوالقاسم کشاورزیان اظهار داشت: شیء نورانی ایجادشده، حوالی ساعت ۲۰ شب گذشته در مناطق بین ۲ استان سمنان و خراسان شمالی واقع در کلاته‌های شرقی به سمت جاجرم مشاهده شده است و تعدادی از ساکنان این منطقه صدا و نور ناشی از انفجار را شنیده و دیده‌اند.

 

فرمانده سپاه میامی با بیان اینکه "وجود شهاب‌سنگ هنوز به قطعیت نرسیده است" گفت: هیچ دلیل محکمی از منشأ تولید صدای انفجار این شیء نورانی در آسمان وجود ندارد.

 

فرمانده سپاه میامی با اشاره به حضور گروه‌های گشت و بازرسی در منطقه نیز بیان کرد: این گروه‌ها در حال بررسی دقیق ماجرا هستند و درصورتی‌که نتایج و اثرات این انفجار در منطقه وجود داشته باشد، نسبت به علت‌یابی دقیق آن اقدام می‌شود.

 

 

 

کشاورزیان با بیان اینکه "این گروه‌ها در حال جمع‌آوری اطلاعات شاهدان این اتفاق هستند" تصریح کرد:، اما در حال حاضر نمی‌توان منشأ تولید آن را به قطعیت بیان کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار